27.8 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

„E o continuare a proiectului România Educată”


Guvernul PSD + PNL + UDMR a decis implementarea unei strategii naționale dedicată „educației pentru mediu și schimbările climatice”. Ministrul de la Mediu, Cseke Attila, a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect într-o conferință de presă susținută alături de purtătorul de cuvânt de la Palatul Victoria, Dan Cărbunaru.

„Un moment important pentru învăţământul românesc, pentru că este prima dată în România când este adoptată o Strategie naţională care este dedicată educaţiei pentru mediu şi pentru schimbările climatice.

Prin acest document sunt stabilite acţiuni clare pentru a creşte gradul de educaţie şi conştientizare în rândul copiilor şi tinerilor privind dezvoltarea sustenabilă şi responsabilizarea faţă de mediu. Unităţile de învăţământ vor deveni parteneri strategici pentru a construi un viitor sustenabil.

Ca atare, elevii şi cadrele didactice vor beneficia de tot sprijinul pentru a…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a irritat, a intervenit în direct la televizor și a început să vorbească în limba germană

admin

Cutremure România. Avalanșă de dosare de daună la asigurările de locuințe

admin

Ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, cuvinte de laudă la adresa României. „Dovedeşte lumii că îşi realizează potenţialul!”

admin

Leave a Comment