29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

Elicopterul care s-a prăbușit lângă Kiev a fost modernizat în România. Detaliile publicate de Ministerul Apărării din Ucraina


Elicopterul care s-a prăbușit, miercuri, în regiunea Kiev, a fost modernizat la uzina Airbus din Ghimbav, județul Brașov, potrivit Ministerului Apărării din Ucraina.

Un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență s-a prăbușit, miercuri, în Brovarî, în regiunea Kiev. În urma acestui accident aviatic, și-au pierdut viața 17 persoane, printre care ministrul ucrainean de Interne și alți oficiali ai instituției, dar și trei copii. Aparatul de zbor s-a prăbușit lângă o grădiniță din Bovarî, oraș cu circa 100.000 de locuitori aflat la este de capitala Ucrainei.

Însă, pe site-ul Ministerului Apărării din Ucraina este prezentat faptul că elicopterul care s-a prăbușit, miercuri, în Bovarî, a fost unul dintre cele modernizate în România. Așadar, conform sursei citate, cinci elicoptere H225 Super Puma pentru Ministerul Afacerilor Interne al Ucrainei au fost modernizate la uzina Airbus din orașul Ghimbav.

Este vorba de…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Eveniment seismic, în dimineața de luni, în România, într-o zonă neobișnuită. Comunicatul INFP pentru populație

admin

Sunt prezentă democrația și capitalismul în teritoriul românesc? – Jurnalul din Iași

admin

Ce înșelăciune s-a abătut asupra noastră?

admin

Leave a Comment