12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

Face jocuri murdare – Capital


Austria îşi pune în cap toată Europa!

După scandalul uriaş la nivel european generat de votul negativ dat României în dosarul Schengen, iată că ies la iveală şi alte detalii extrem de controversate legate de autorităţile de la Viena.

Radu Tudor: Austria e un stat ce face jocuri murdare în Europa

Totul are legătură cu cele mai recente declaraţii ale ministrului austriac de Externe, Alexander Schallenberg, care a avut un discurs surprinzător de favorabil şi împăciuitor la adresa Rusiei.

„În plin război declanșat de Rusia, care a generat peste 160.000 morți în 11 luni în Ucraina și cea mai gravă criză de securitate din Europa după cel de-Al Doilea Război Mondial, șeful diplomației austriece pledează pentru colaborare cu Moscova.

După ce Comisarul European pentru Afaceri Interne, Ilva Johansson, a declarat că opoziția Austriei față de aderarea României la Schengen este un cadou nemeritat pentru Putin, iată că ies la suprafață…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

România nu poate continua să se afle în coada Europei la abilități digitale. Care sunt rezultatele costisitoare ale digitalizării în 2024

admin

Decesul jurnalistului Daniel Dimache. Durere în mass-media din România

admin

Sute de ieșeni au luat Lumină de la Mitropolie

admin

Leave a Comment