7.6 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Internațional

Fostul europarlamentar Pier Antonio Panzeri, acord de recunoaştere a vinovăţiei în scandalul Qatargate„Domnul Panzeri mărturiseşte astăzi (miercuri – n.r.) că a participat în mod activ la acte de corupţie în legătură cu Qatar şi în legătură cu Maroc şi, prin urmare, că a fost corupt şi că a corupt pe alţii”, a declarat avocatul său, Laurent Kennes, pentru Euronews.

El a refuzat însă să confirme dacă sunt implicate mai multe ţări străine, argumentând că secretul este pentru a „permite anchetei să avanseze”.

„Toată lumea ştie că este vorba despre un caz care priveşte Qatar şi Maroc. Dacă există şi alte ţări, ancheta trebuie să poată continua fără ca totul să fie dezvăluit presei. Şi asta se numeşte secretul anchetei”, a spus el.

Parchetul federal belgian a anunţat marţi că Panzeri, un socialist italian care a avut trei mandate în parlament, a semnat un aşa-numit „acord de recunoaştere a vinovăţiei” şi s-a angajat să divulge informaţii „substanţiale şi revelatoare” despre schema de bani în schimbul unei pedepse mai…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Preşedintele ales al Guatemalei şi adjunctul său se confruntă cu ameninţări cu moartea

admin

mama le-a spus copiilor să o părăsească, pentru a putea supravieţui

admin

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina. Directorul ISW crede în victoria finală a ucrainenilor. Ruşii bombardează masiv localităţile aflate pe linia frontului pentru a putea avansa

admin

Leave a Comment