12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
Internațional

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 329. Ministrul ucrainean de Interne a decedat după ce un elicopter s-a prăbuşit lângă o grădiniţă din regiunea Kiev. Zelenski: Accidentul de elicopter este o „tragedie teribilă”. Putin: Victoria Rusiei în Ucraina este „inevitabilă”UDATE 15:00 Putin: Victoria Rusiei în Ucraina este „inevitabilă”

Vladimir Putin a declarat că nu are „nicio îndoială” că o victorie a Rusiei în Ucraina este „inevitabilă”, în timp ce s-a adresat astăzi muncitorilor în timpul unei vizite la o fabrică de armament din Sankt Petersburg.

 

De asemenea, liderul rus a afirmat că acţiunile Moscovei în Ucraina au ca scop oprirea unui „război” care se desfăşoară în estul Ucrainei de mulţi ani.

UPDATE 14:00 Cel puţin 16 morţi în prăbuşirea unui elicopter, potrivit unui oficial

Bilanţul morţilor în urma prăbuşirii elicopterului din această dimineaţă în apropierea unei grădiniţe din afara Kievului a fost actualizat la 16, potrivit lui Kyrylo Timoşenko, şeful adjunct al biroului prezidenţial al Ucrainei.

 

Printre cei 16 morţi se numără ministrul ucrainean de interne, Denys Monastyrskyi, primul său adjunct, Yevheniy Yenin, alţi oficiali de rang înalt şi trei copii.

 

Guvernatorul regional Oleksiy Kuleba declarase anterior că…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Olaf Scholz susține că sprijinul Statelor Unite este „necesar” pentru apărarea Ucrainei

admin

Manifestări de masă în Slovacia ca reacție la intenția Guvernului de a diminua sancțiunile pentru corupție

admin

Un panda gigant se va întoarce în China după ce a stat 20 de ani în SUA

admin

Leave a Comment