29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

Nofar Energy – Israelienii ridică în România cel mai mare parc…


Compania israeliană Nofar Energy mai adaugă 73 MWp în portofoliu său din România, estimat la 600 MWp la finele anului 2022, preluând acum un proiect fotovoltaic în Slobozia, care va fi gata de construit în prima parte a anului 2023. Proiectul va fi extins, cel mai probabil, până la 130 MWp, în funcție de condițiile tehnice ale rețelei sistemului energetic național.

 

Astfel, Nofar Energy are deja in portofoliu proiecte cu o capacitate de peste 600 MWp, implementarea acestora fiind programată pentru partea a doua parte a anului 2023.

Nofar este aproape și de finalizarea construcției celui mai mare parc fotovoltaic din România și din Europa de Est, care va fi operațional la finele anului 2023.

Virgil Popescu: Am solicitat admiterea României în Global Offshore Wind Alliance CITEȘTE ȘI Virgil Popescu: Am solicitat admiterea României în Global Offshore Wind Alliance “Chiar dacă am intrat pe piața din România în 2021, am debutat prin achiziționarea, împreună cu un partener, a celui mai…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Aplicația SUMAL 2.0, folosită la comerțul ilegal cu lemne

admin

Isărescu: În România este inflaţie, ne batem cu ea, trebuie să asigurăm şi stabilitatea financiară

admin

reglementările legale privind vânzările reduse din România

admin

Leave a Comment