29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

O nouă investiție majoră în panouri fotovoltaice în România


Nofar Energy, unul dintre principalii jucători de pe piața energiei regenerabile din România, al cărui obiectiv pentru anul 2023 este achiziționarea, dezvoltarea si construirea de parcuri solare și eoline, cu o capacitate de 1,5 GW, a semnat recent un contract de cumpărare pentru un proiect fotovoltaic de 73 MWp, în Slobozia, județul Giurgiu care va fi gata de construit în prima parte a anului 2023. Proiectul va fi extins, cel mai probabil, până la 130 MWp, în funcție de condițiile tehnice ale rețelei sistemului energetic național.
Nofar Energy are deja in portofoliu proiecte cu o capacitate de peste 600 MWp, implementarea acestora fiind programată pentru partea a doua a anului 2023.

Nofar împreună cu partenerul său de proiect, sunt aprope de finalizarea construcției celui mai mare parc fotovoltaic din România și din Europa de Est, care va fi operational la finele anului 2023.

“Chiar dacă am intrat pe piața din România în 2021, am debutat…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

România, pe penultimul rang în Uniunea Europeană în ceea ce privește influența politică a femeilor

admin

O fenomen meteorologic aduce ninsori și temperaturi scăzute în România. Regiuni afectate de revenirea iernii

admin

EVADARE ÎN LARG. Sef al Clanului Boceanu Condamnat la 12 Ani de Detenție A Părăsit Țara, Deși Era Sub Control Judiciar și Avea Interdicție de a Ieși din România

admin

Leave a Comment