28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

România între cod roşu de viscol şi temperaturi de vară. Ce spun meteorologii


România este împărțită între cod roșu de viscol și temperaturi de vară. La munte viscolește puternic și ninge unde a fost emis cod roșu, iar în restul țării este vară în toată regula. Ce spun meteorologii.

Sunt temperaturi total neobișnuite pentru această perioadă în sudul țării, termometrele indicând chiar și 21 de grade Celsius.

La Bâlea, termometrele indicau astăzi -1 grad însă din cauza vântului puternic, temperatura resimțită a fost de -20 de grade.

Nici turiștii care au vrut să urce cu telegondola de la Sinaia nu au avut mai mult noroc. Rafalele de vânt puternice au permis urcarea doar până la cota 1400.

„Nu se poate. Mi s-a comunicat de jos că e 100 și ceva la oră bate vântul”, spune un turist.

„Chiar dacă bate vântul, e foarte frumos”, mai spune cineva. 

Ploaia și vântul au lovit puternic și în Bihor, unde în prima parte a zilei a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îndepărta copacii căzuți pe…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Victoria zdrobitoare a Danemarcei împotriva României la Campionatul Mondial de handbal feminin, însă tricolorele se califică în grupa principală. Care sunt adversarele următoare?

admin

România tradițională! Căruțașii și boii, imaginea vie a României actuale! Iată cum se muncește pământul de către un grup de locuitori dintr-un sat izolat în Munții Buzăului! „Așa trăim noi!”

admin

România se regăsește în fruntea țărilor cu cea mai mare corupție din UE, în timp ce doi vecini se apropie rapid

admin

Leave a Comment