14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Internațional

Serviciile de securitate ucrainene lansează o anchetă în cazul elicopterului prăbuşit lângă Kiev


Serviciile de securitate ucrainene au lansat o anchetă în cazul elicopterului prăbuşit lângă Kiev. În urma incidentului cel puţin 16 persoane au murit, printre care trei copii şi ministrul ucrainean de Interne.

Serviciile de securitate ucrainene (SBU) au „lansat o anchetă preliminară” privind prăbuşirea elicopterului din Brovary, suburbie a Kievului, în urma căruia cel puţin 16 persoane.

SBU a anunţat pe Facebook că „sunt luate în considerare mai multe versiuni ale tragediei”, inclusiv „încălcarea regulilor de zbor, defecţiuni tehnice ale elicopterului şi acţiuni deliberate de distrugere a elicopterului”, potrivit CNN.

Oficialii ucraineni nu au făcut sugestii cu privire la implicarea Rusiei în acest accident. Anterior, preşedintele Volodimir Zelenski a calificat accidentul drept o „tragedie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Posibil atentat planificat împotriva Catedralei din Köln. Un individ a fost reținut

admin

Lionel Messi semnează cu Inter Miami până în 2025. Atacantul Argentinei a fost primit cu fast în Statele Unite

admin

Conflictul dintre Israel și Hamas. Israelul a suferit cele mai semnificative pagube în confruntările din ultima lună. O insidie organizată de Hamas a provocat un număr însemnat de victime, inclusiv oficiali militari de rang înalt

admin

Leave a Comment