28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
Internațional

Serviciile de securitate ucrainene lansează o anchetă în cazul elicopterului prăbuşit lângă Kiev


Serviciile de securitate ucrainene au lansat o anchetă în cazul elicopterului prăbuşit lângă Kiev. În urma incidentului cel puţin 16 persoane au murit, printre care trei copii şi ministrul ucrainean de Interne.

Serviciile de securitate ucrainene (SBU) au „lansat o anchetă preliminară” privind prăbuşirea elicopterului din Brovary, suburbie a Kievului, în urma căruia cel puţin 16 persoane.

SBU a anunţat pe Facebook că „sunt luate în considerare mai multe versiuni ale tragediei”, inclusiv „încălcarea regulilor de zbor, defecţiuni tehnice ale elicopterului şi acţiuni deliberate de distrugere a elicopterului”, potrivit CNN.

Oficialii ucraineni nu au făcut sugestii cu privire la implicarea Rusiei în acest accident. Anterior, preşedintele Volodimir Zelenski a calificat accidentul drept o „tragedie”.

Pentru cele mai importante ştiri ale…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Armenia solicita sprijinul Uniunii Europene pentru persoanele în fugă din Nagorno-Karabah

admin

Numărul bancherilor din UE care câştigă peste 1 milion de euro atinge un nivel record. Aproape o treime sunt din Germania

admin

LIVE-TEXT   Războiul din Ucraina, ziua 533. Drone doborâte de ruşi în Crimeea şi lângă Moscova / Zelenski solicită avioane F-16 şi sisteme de apărare antiaeriană suplimentare / Ucraina are 165 de tancuri Leopard / Rusia ,,rescrie istoria” şi prelungeşte războiul până în 2026

admin

Leave a Comment