29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

”Toate companiile din România care sunt în transpunerea Regulamentului european vor plăti taxa de solidaritate, nu vor putea scăpa”


Toate companiile din România care sunt în transpunerea Regulamentului european vor plăti taxa de solidaritate, nu vor putea scăpa, a declarat ministrul Energiei, Virgil Popescu, prezent marţi seara la Complexul Energetic Oltenia, transmite Agerpres.ro.

„Sunt convins că toate companiile din România care sunt în acel Regulament european şi în acea transpunere a Regulamentului european vor plăti taxa de solidaritate. Nu vor putea scăpa, aşa cum aţi văzut şi declaraţia de la ANAF”, a spus Popescu.

Pe de altă parte, întrebat despre cantitatea de gaze pe care România o are, în prezent, în depozite, oficialul a transmis că există 2,230 miliarde metri cubi, adică „undeva la 68%, cu mult peste nivelul de golire care a fost prognozat”.

Săptămâna trecută, grupul austriac OMV a anunţat, referitor la plata taxei de solidaritate în România, că „OMV Petrom ar urma să nu intre în scopul acestei contribuţii de solidaritate pentru anul…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Avertizare de viscol și ninsori abundente în șase județe. Podul de la Brăila, A2 și 20 de drumuri naționale au fost oprite. Ro-Alert în Constanța

admin

Rezultate alegeri locale 2024 la Primăria Suceava. PSD câștigă după 20 de ani în care PNL a avut primarul

admin

“Nu doresc să văd restricționare”. Ce spune despre convocarea lui Ianis Hagi

admin

Leave a Comment