27.8 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Victoria anului pentru România! Anunţul momentului privind Schengen. Este oficial – Capital


Premierul Suediei a declarat, marți, în plenul Parlaemntului European, că vrea să pună aderarea României la Schengen pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 9-10 martie 2023. Anunțul a fost făcut de europarlamentarii Rareș Bogdan și Eugen Tomac.

„Acum câteva minute, în plenul Parlamentului European, la Strasbourg: Ulf Kristersson, premierul Suediei: <<Înțelegem dezamăgirile Romaniei si Bulgariei, sunt justificate. Nu ezit sa spun ca dorim sa punem pe Ordinea de Zi in Consiliu extinderea spatiului Schengen, pe președinția noastră>>”, a anunțat Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Anunțul momentului pentru România

La rândul său, europaralamentarul Eugen Tomac a transmis că premierul suedez dorește să pună pe ordinea de zi subiectul extinderii spațiului Schengen.

„Chiar acum, în plenul Parlamentului european, Premierul suedez, Ulf Kristersson, a declarat: <<Dorim să punem pe ordinea de zi chestiunea extinderii spațiului Schengen….Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

România, înfrântă de Columbia: ,,A fost o evaluare a maturității echipei” | Informații locale de ultimă oră, clipuri video

admin

Arădean, în dosarul de fraudă instrumentat de Parchetul European

admin

„E o problemă de psihic”

admin

Leave a Comment