12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

Cât va mai ţine vremea haotică în România. ANM anunţă prognoza meteo actualizată


Vremea continuă să facă surprize în România. Astăzi prognoza meteo fost cu patru anotimpuri. În unele zone au fost 20 de grade, iar în altele au fost ploi torenţiale şi grindină. Elena Mateescu, director ANM, anunţă prognoza meteo actualizată.

Din cauza vremii au avut loc şi alunecări de teren, iar pentru că au predominat temperaturile ridicate, la gradină botanică din Galaţi au înflorit mai multe plante, printre care şi un palmier.

Întrebată cât va mai ţine vremea aceasta haotică, Elena Mateescu, directorul ANM, a spus:

„Într-adevăr, vorbim și în continuare de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit. Mâine în special în jumătatea de sud-est a țării, acolo unde temperaturile, de pildă, în sud-estul Munteniei și în Dobrogea, la nivelul maximelor, vor caracteriza în continuare o vreme călduroasă 17-18 grade.

ANM, prognoza meteo. Cum va fi vremea în acest weekend

Sâmbătă contăm, de asemenea, pe valori în jurul a 13 grade…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Bază incredibilă – Un avion nu a putut ridica zborul din România: călătorii erau prea înalți. 15 au fost debarcați fără nicio explicație

admin

Nofar Energy – Israelienii ridică în România cel mai mare parc…

admin

Drumurile din România, mortale. Cătălin Codescu (AVAC): Cine poate fi făcut responsabil în cazul unui accident grav sau chiar letal / video

admin

Leave a Comment