29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

„Cred cu tărie că în România este nevoie de o taxă de solidaritate pentru tot ceea ce înseamnă averi acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani, prin profituri cu adevărat nesimțite”


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, insistă pe „taxarea bogăției”, susținând că „în România este nevoie de o taxă de solidaritate pentru tot ceea ce înseamnă averi acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani, prin profituri cu adevărat nesimțite”.

„Taxarea bogăției și a companiilor cu profituri-record în urma pandemiei și a războiului din Ucraina este o preocupare a tuturor liderilor lumii, dezbătută în aceste zile la Forumul Mondial de la Davos. Asta arată că PSD a acționat corect când a impus în Coaliție #taxadesolidaritate în energie și că este cât se poate de legitimă dezbaterea despre impozitarea marilor averi și a profiturilor exagerate”, a scris președintele PSD, joi, pe pagina sa de Facebook.

Acesta își exprimă convingerea că este nevoie de „o taxă de solidaritate pentru tot ceea ce înseamnă averi acumulate pe fondul crizelor din ultimii doi ani”:

„Cred cu tărie că în România este nevoie de o…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Relațiile bune dintre România și Ungaria aduc beneficii etnicilor maghiari din Transilvania

admin

prețul incredibil la care se vinde o casă aici

admin

Avertismentul Ambasadorului Victor Chirilă către UE

admin

Leave a Comment