28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Cutremur total în Austria! Lovitură cumplită pentru cancelarul Karl Nehammer după ce a refuzat România – Capital


Cancelarul austriac Karl Nehammer se confruntă cu probleme atât în cadrul Guvernului, cât și al partidului. Aceste dificultăți vin în contextul în care mai este foarte puțin până la alegeri.

Partidul lui Nehammer pierde teren

Potrivit unui raport întocmit de Financial Times, partidul lui Nehammer se află pe al treilea loc în sondaje. Astfel, se pare că încercarea sa de a bloca aderarea României la spațiul Schengen pentru un câștig politic intern nu a avut rezultatul dorit. De asemenea, partidul este acuzat de nerezolvarea problemelor legate de combaterea corupției, dar și de numiri în funcții ale unor persoane care ar fi trebuit să rezolve aceste situații și nu au făcut-o.

În raport au fost făcute în total 19 recomandări.

Membri ai partidului cancelarului austriac și responsabili politici ai Guvernului au spus că motivul votului împotriva României și Bulgariei a fost frica de partidul rival, Partidul Libertății (FPÖ). Strategia…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Al Treilea Războinic Va Fi Eliminat De La Survivor România 2023. Fanii O Susțin Pe Codruța: „Ea Este Mai Bună Decât Mulți”

admin

Primul seism din 2024 în România a avut loc în județul Timiș

admin

O persoană temută a fost reținută de poliție

admin

Leave a Comment