14.3 C
Suceava
mai 22, 2024
Campanii Umanitare

FOARTE URGENT: O simplă donație de 2 euro îi poate reda copilăria Ecaterinei!


Slujirea lui Dumnezeu nu oferă nicio garanție că nu vei suferi cumplit în această viață, că nu riști să pierzi ce ai mai scump pe lume. Nici familia preotului Nicolae Dima nu a scăpat de trăiri intense de șoc, teamă și neputință, o avalanșă de încercări ce zdruncină din temelii orice credință.

Ecaterina, singurul copil al soților Dima, a fost diagnosticată în noiembrie, anul trecut, cu o tumoră de trunchi cerebral. Întregul sistem nervos al fetiței a fost scurtcircuitat, iar funcțiile vitale au început să-i cedeze. De două ori, fetița de 12 ani a intrat în stop-cardio respirator.

Însă după zile de comă care păreau că nu se mai termină, după rugăciuni neîncetate și cu ajutorul tratamentelor susținute din donații, Ecaterina s-a trezit și a început să vorbească.

Spune cuvinte simple, știe cine suntem, cum ne cheamă. Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Ecaterina este conștientă doar în reprize, doarme mult, dar este bine, slavă Bunului Dumnezeu, povestește tatăl ei, preotul Nicolae Dima.

Pentru ca fata să își revină complet după greaua cumpănă în care a fost pusă de viață, mai are nevoie de multe ședințe de terapie, dureroase, extrem de scumpe, dar și esențiale pentru recuperare!

Costurile depășesc 200.000 de euro, din care familia Dima abia a reușit să achite 91.000.

Indiferent de condiția financiară personală, știu că ați fost impresionați de lupta pentru viață a copilei noastre, de zbuciumul nostru de părinți îndurerați și neputincioși. Dacă veți putea sprijini campania noastră cu orice sumă, dați o scânteie de viață copilului nostru, ne roagă părintele Dima.

Un SMS cu textul „Ecaterina” la numărul 8832 înseamnă 2€ donați pentru fetița care a învins de două ori moartea. De asemenea, orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” contribuie decisiv la revenirea Ecaterinei la o viață normală.

 

Pentru donații: https://salveazaoinima.ro/ecaterina-dima

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele ECATERINA DIMA

Related posts

Are o gaură în inimă, dar se luptă să trăiască. O fetiţă de 9 ani are nevoie urgent de operaţie

admin

Într-o societate plină de birocrație și reglementări, acordarea de ajutor și îmbunătățire a condițiilor pentru cei în nevoie poate fi considerată ilegală. Este necesar să fii furnizor de servicii sociale pentru a acorda ajutor?

admin

Asociația Fericire și Casa Nicolae solicită sprijinul pentru a construi un adăpost pentru animale

admin

Leave a Comment