28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Nou record absolut de temperatură în România! Oravița a fost detronată!


trees at sunset

Data de 18 ianuarie 2023 a intrat în istorie. A devenit cea mai călduroasă zi de ianuarie din România. De această dată, recordul de temperatură a fost înregistrat la Turnu Măgurele. Până acum, recordul era deținut de Oravița.

22,5 grade Celsius au fost înregistrate ieri, la Turnu Măgurele. Este cea mai ridicată temperatură înregistrată în România în luna ianuarie. Până acum, recordul era deținut de Oravița, acolo unde, în 7 ianuarie 2001, s-au înregistrat 22,2 grade Celsius.

În mod firesc, luna ianuarie ar trebui să fie caracterizată de temperaturi medii negative în țara noastră, cu valori cuprinse în -4 și 0 grade, însă anul acesta valul de căldură este unul deosebit, care a dus la doborârea de recorduri în mai multe orașe din țară, informează cei de la meteo&radar:

recorduri de temperatura

Vremea va continua să fie deosebit de caldă…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Rivaldinho a plecat din Bănie: ,,Nu mai vreau să fiu a doua sau a treia opțiune” | Ştiri locale de ultima ora, stiri video

admin

”Care a fost motivul pentru venirea lui Omar El Kaddouri în România?”. Primele reacţii după transferul CFR-ului: ”Probabil că este în căutare de oportunități” / ”Este mai bine să nu-l întrebi”

admin

Declarația îngrijorătoare a Părintelui Necula: Vă rog să rămâneți calmi! Toată comunitatea se află într-o stare psihică precară!

admin

Leave a Comment