10 C
Suceava
februarie 26, 2024
National

Opt vameși și polițiști din România, reținuți în urma perchezițiilor la frontieră


Organele de drept din România au reținut opt persoane – patru lucrători vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Sculeni și patru agenți de poliție în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș. Reținerea a avut loc în urma perchezițiilor din 17 ianuarie efectuate la posturile vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române. În republica Moldova rețineri nu au avut loc.

„În urma efectuării, în comun cu ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, la posturile vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române, nu au fost reținute persoane”, precizează Procuratura Anticorupție într-un răspuns pentru IPN.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul teritorial Iași, în coordonare cu autorități judiciare din Republica Moldova, au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. Ilegalitățile ar…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

LIVE România – Kosovo » Confruntare pentru calificare în preliminariile EURO 2024

admin

Trei Războinici, în Pericol De Eliminare La Survivor România 2023. Fanii Vor Ca Maria Lungu Să Plece: „Ea Trebuie Să Meargă Acasă”

admin

Alerte de urgență publică vor fi trimise pe telefoanele mobile din Marea Britanie pentru testare

admin

Leave a Comment