4.8 C
Suceava
martie 2, 2024
National

Opt vameși și polițiști din România, reținuți în urma perchezițiilor la frontieră


Organele de drept din România au reținut opt persoane – patru lucrători vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Sculeni și patru agenți de poliție în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Borș. Reținerea a avut loc în urma perchezițiilor din 17 ianuarie efectuate la posturile vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române. În republica Moldova rețineri nu au avut loc.

„În urma efectuării, în comun cu ofițerii Serviciului Protecție Internă și Anticorupție al MAI, la posturile vamale de pe ambele părți ale frontierei moldo-române, nu au fost reținute persoane”, precizează Procuratura Anticorupție într-un răspuns pentru IPN.

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul teritorial Iași,…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

PAOK, ultimul amical înainte de startul sezonului » Cum arată primul „11” pregătit de Charalambous + echipa GSP va transmite de la fața locului cele mai importante evenimente

admin

PETRE DAEA: „Prin PNS 2023-2027, introducem pentru prima dată în România sprijinul de bunăstare pentru taurine” – 19.01.2023

admin

Postarea misogină a unui celebru doctor din România a devenit virală – Internauții l-au luat la rost: Adică îi dai peste gură… bravo, boss!

admin

Leave a Comment