12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

România, la pământ fără Simona Halep: Contraperformanță nemaiîntâlnită de un deceniu


Dacă Halep nu e, nimic nu e. Din păcate, această frază descrie, pe scurt, starea tenisului feminin din România, atunci când vorbim despre turneele majore.

Simona Halep a primit o suspendare provizorie pentru consum de Roxadustat. FOTO: Arhiva Adevărul

Simona Halep a primit o suspendare provizorie pentru consum de Roxadustat. FOTO: Arhiva Adevărul

Această realitate e, cumva, „ascunsă“ de ierarhia WTA, în care avem patru sportive în Top 100. Pe lângă „Simo“, care rezistă pe 12 în ciuda suspendării sale pentru dopaj, le avem și pe Irina Begu (30 WTA), Sorana Cîrstea (42 WTA) și Ana Bogdan (63 WTA) în prima parte a clasamentului. Și am abordat Australian Open 2023 cu cinci fete pe tabloul principal, în condițiile în care Jaqueline Cristian (161 WTA) și Patricia Țig (777 WTA) au fost acceptate și ele în turul I, profitând de clasamentul lor „înghețat“, de dinaintea accidentărilor care le-au ținut pe tușă o lungă perioadă.

Odată ce au început însă meciurile, la Melbourne, s-a văzut că, fără Halep,…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

România, refuzată din nou în Schengen

admin

Concluzia emoționantă a unor britanici după ce au salvat doi cățeluși::Nu poți merge prea departe cu mașina în România fără să găsești câini abandonați”

admin

Soldat descoperit împuşcat în regiunea cardiacă, la Baza 89 Strategică de Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Bucureşti

admin

Leave a Comment