27.8 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Schimbari Strategice la conducerea MARSH CEE. Decizia impacteaza direct MARSH Romania – Noutati – Asigurari – Totul despre asigurari – Piata asigurarilor din Romania


MARSH anunta schimbari strategice la conducerea companiei, pentru regiunea Europei Centrale si de Est (CEE). Decizia liderilor MARSH impacteaza direct MARSH Romania, in contextul numirii lui Cristian FUGACIU, in functia de Co-CEOs, Central & Eastern Europe (CEE), impreuna cu Artur GRZESKOWIAK, CEO MARSH Polonia.

Cristian FUGACIU si Artur GRZESKOWIAK sunt numiti in functia de Co-CEOs, pentru Europa Centrala si de Est (CEE), cu efect imediat. Atat Cristian cat si Artur isi mentin si pozitia de CEO al MARSH Romania, respectiv Polonia si vor activa in birourile din Bucuresti si Varsovia si ii vor raporta lui Christos ADAMANTIADIS.

In noile pozitii, ambii vor fi responsabili pentru dezvoltarea operatiunilor MARSH din regiunea CEE, formata din 13 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

Cristian FUGACIU are o experienta de peste 25 de ani in cadrul MARSH si a ocupat mai multe functii de…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Stoltenberg prezice un conflict prelungit: Dacă luptele se opresc, Ucraina va înceta să mai existe ca națiune

admin

Dupa 91.000 de persoane au intrat vineri în România, dintre oricine gata 9.000 de ucraineni

admin

Descoperirea năucitoare a forțelor de ordine din Giurgiu într-un vehicul

admin

Leave a Comment