27.8 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

„Survivor România” revine cu un nou episod plin de suspans. Tribul Războinicilor va afla cine va pleca acasă


„Survivor România” revine la PROTV cu un episod plin de suspans și situații neașteptate. Tribul Războinicilor află cine va pleca acasă în urma voturilor date de telespectatori.

Tot în această seară, de la 20:30, triburile revin pe traseu, într-un joc încărcat de putere, pentru o recompensă importantă. La final, unul dintre ei își va lua adio de la această competiție extraordinar de grea.

Aseară a venit rândul Războinicilor să înțeleagă mai bine ce înseamnă să Consiliul de Nominalizare. După ce Alexandra Porkolab și Andrei Krișan au câștigat Imunitatea Personală, au avut dreptul să facă nominalizări pentru eliminare. În urma voturilor exprimate, Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu s-au văzut nevoiți să ajungă la decizia celor de acasă.

În doar câteva ore, Războinicii vor afla care este al doilea membru al echipei lor care vă părăși competiția. Să fie oare Maria, Codruța sau Andrei concurentul care va…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Autonomia locală din România este eficientă, conform raportului Congresului Puterilor Locale și Regionale de la Strasbourg

admin

Dan Negru despre jocurile de noroc – Am refuzat să le promovez

admin

Tuberculoza dă bătăi de cap medicilor ieșenui

admin

Leave a Comment