10 C
Suceava
februarie 26, 2024
National

„Survivor România” revine cu un nou episod plin de suspans. Tribul Războinicilor va afla cine va pleca acasă


„Survivor România” revine la PROTV cu un episod plin de suspans și situații neașteptate. Tribul Războinicilor află cine va pleca acasă în urma voturilor date de telespectatori.

Tot în această seară, de la 20:30, triburile revin pe traseu, într-un joc încărcat de putere, pentru o recompensă importantă. La final, unul dintre ei își va lua adio de la această competiție extraordinar de grea.

Aseară a venit rândul Războinicilor să înțeleagă mai bine ce înseamnă să Consiliul de Nominalizare. După ce Alexandra Porkolab și Andrei Krișan au câștigat Imunitatea Personală, au avut dreptul să facă nominalizări pentru eliminare. În urma voturilor exprimate, Maria Lungu, Codruța Began și Andrei Neagu s-au văzut nevoiți să ajungă la decizia celor de acasă.

În doar câteva ore, Războinicii vor afla care este al doilea membru al echipei lor care vă părăși competiția. Să fie oare Maria, Codruța sau Andrei concurentul care va…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Cu mult peste… – Capital

admin

România este umilită

admin

O singură ofertă depusă în cadrul licitației de 3.000.000 de euro pentru zboruri de pe Aeroportul Oradea provine de la HiSky

admin

Leave a Comment