12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

Un startup grecesc a obținut 250.000 EUR finanțare pe SeedBlink și vrea să se extindă și în România


O platformă online grecească a strâns 250.000 de EUR într-o rundă pre-seed pe platforma SeedBlink, de co-investiții în startup-uri de tehnologie, și vrea să se extindă în România, Polonia, Spania, Italia și în restul Greciei.

CaptainBook.io este o platformă online grecească care conectează furnizorii de activități și experiențe de călătorie cu revânzători precum hoteluri, Airbnb și agenții de turism.

Startup-ul a fost fondat în 2021 de Jerome Bajou și Luca Lattanzio și a sprijinit deja peste 280 de furnizori să se dezvolte online, oferind peste 520 de experiențe în cinci țări.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de SeedBlink, publicației StartupCafe.ro, fondatorii vor utiliza investiția pentru dezvoltarea produsului și pentru a accelera extinderea CaptainBook.io în Europa de Est – în special în România și Polonia-, dar și în Spania și Italia.

„De când am început în 2021, ne-am dorit să oferim posibilitatea oricărei…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Avertisment din partea Comisiei Europene pentru România: Există vulnerabilități în ceea ce privește deficitul fiscal și contul curent, fiind expusă la schimbările de percepție ale investitorilor și la șocurile externe. Creșterile salariale constituie un pericol

admin

IMAGINE Fotografiile Leapmotor ale căror lansări sunt programate în România: un adversar Spring și un SUV mediu, care în China are un preț de 16.500 euro

admin

Comercianții au fost sancționați cu amenzi în valoare de aproape două milioane de euro!

admin

Leave a Comment