12.2 C
Suceava
mai 20, 2024
National

Vedeta din România care şi-a uimit fanii cu cea mai recentă apariţie la plajă. Trupul fără cusur a atras imediat atenţia


O înregistrare video ce are doar câteva secunde a făcut senzație în mediul online, la mai puțin de 24 de ore de la publicare. Cine este vedeta din România care și-a uimit fanii cu cea mai recentă apariție la plajă: „Ne-ai omorât!”

Vedeta care și-a uimit fanii cu cea mai recentă apariție

După maratonul de spectacole și apariții TV de la Crăciun și Revelion, paginile de social media ale vedetelor din România sunt acum pline cu imagini din vacanțele fabuloase în care au plecat în primele zile ale noului an. De la Delia până la Georgiana Lobonț, pare că toate celebritățile din showbiz-ul românesc s-au relaxat în destinații exotice.

Printre fotografiile și înregistrările video ce sunt postate acum în mediul online în care divele noastre își etalează siluetele impecabile, un set de imagini a făcut cu adevărat furori în rândul internauților.

Printre cei care au ales să își petreacă începutul de an…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

„Te desfărț!” Aurel, locatar într-un ansamblu rezidențial din apropierea Capitalei, se confruntă cu hărțuire din partea vecinilor după ce a contactat firma de gaze. Aceștia au blocat chiar și mecanismul de închidere al ușii cu adeziv.

admin

„Survivor România“: Răzvan Danciu a fost eliminat. Plecarea lui, regretată de ambele echipe și contestată de fani VIDEO

admin

Focarul de H5N1, o variantă extrem de patogenă a gripei aviare, a fost identificat în sudul României, conform Reuters

admin

Leave a Comment