29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Campanii Umanitare

O tanara absolventa de Medicina a plecat la ceruri: Vei fi medicul nostru pazitor


O tânără absolventă de Medicină a plecat la ceruri: Vei fi medicul nostru păzitor

Asociația „Salvează o Inimă” a organizat o campanie de donare, însă într-un final tânăra a pierdut lupta cu boala.

Diana Popescu a absolvit Facultatea de Medicină în Constanța. Nu a putut însă practica fiind diagnosticată cu o boală cumplită în 2016. În toți acești ani a luptat să trăiască.

 

Oamenii au donat prin intermediul Asociației „Salvează o Inimă”. Trista veste a fost anunțată chiar de Vlad Plăcintă, președintele asociației.

 

Drum lin către Rai scumpă Diana! Am avut onoarea să cunosc un OM mare. Diana a fost o tânără optimistă și cu un bun simț ieșit din comun. Am luptat alături de tine și familia ta până în ultima clipă dar Bunul Dumnezeu te-a vrut lângă El. Te voi păstra acolo într-un colțișor de inimă! Sincere condoleanțe familiei!

Vlad Plăcintă, președinte Asociația „Salvează o Inimă”

 

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe.

 

„Când îngerii din cer sunt bolnavi, Dumnezeu cheamă medici de pe pământ să-i lecuiască! Azi a chemat-o pe Diana, buna si frumoasa mea copilă! Deși a luptat și și-a dorit nespus să învingă boala, aceasta a fost mai puternică! Vă mulțumesc că ați fost alături de ea în tot acest timp, vă mulțumesc că v-ați rugat, că ați donat și că ați crezut în vindecarea ei”, a transmis mama Dianei

 

 

„Astăzi, când porțile Raiului s-au deschis au primit-o în dar pe Diana Popescu. Poate nu ai putut să salvezi vieți de aici dar de acolo unde ești vei fi medicul nostru păzitor”, este un alt mesaj.

 

 

Dumnezeu să o odihnească-n pace!

 

(Sursa Foto – Facebook)

Urmărește-ne și pe Google News

Fata doborâtă de o boală nemiloasă, cazul care l-a marcat pe omul ce a strâns milioane pentru cei grav bolnavi: Plângea pentru bolnavi și nevoiași și se ruga neîncetat, chiar dacă durerile erau greu de dus pentru un omVIDEO

 

Sursa Google NewsRelated posts

Campanie umanitara Salveaza o Inima: Sara Velniță

admin

Asociația Fericire și Casa Nicolae solicită sprijinul pentru a construi un adăpost pentru animale

admin

Valentina Petre are nevoie de noi! Vali de la machiaj, așa cum o știu colegii din TV, suferă de o boală necruțătoare. Ajut-o să rămână lângă copiii ei!

admin

Leave a Comment