4.8 C
Suceava
martie 2, 2024
Campanii Umanitare

Are o gaură în inimă, dar se luptă să trăiască. O fetiţă de 9 ani are nevoie urgent de operaţie


Cristina are numai 9 ani, dar îndură în fiecare zi dureri abdominale inimaginabile, stări prelungite de oboseală cronică şi senzaţii permanente de vomă. Fetiţa trăieşte de când se ştie cu o gaură în inimă, iar starea sa generală este din ce în ce mai gravă. Medicii spun că nu va supravieţui fără o intervenţie chirurgicală pe cord. Operaţia salvatoatre costă însă 16.000 de euro, bani pe care familia modestă din care provine nu are cum să îi obţină.

Micuţa s-a născut cu o malformaţie cardiacă ce s-a agravat în timp. Până în urmă cu aproximativ doi ani, Cristina a dus o viață aproape normală. Obosea întotdeauna mai repede decât prietenii ei de la şcoală, dar se obişnuise cu asta şi reuşea să se bucure de copilărie. Din acel moment însă, boala a început să devină agresivă, iar micuţa a ajuns de multe ori la U.P.U. datorită stării generale de rău. Urmau perioade de ameliorare temporară, până când medicii i-au anunţat familia că este nevoie urgent de intervenţie chirurgicală.

La un an și două luni, după o simplă răceală am aflat că fetiţa mea are o gaură în inimă. A fost un şoc pentru mine. Răcea extrem de des, nu putea să respire, dar pentru că era prea mică nu putea fi operată. 7 ani am reuşit să ţinem boala sub control prin tratament medicamentos, cu toate că am fost de nenumărate ori prin spitale în toată această perioadă. După internare se simţea întotdeauna mai bine….

Citeste tot articolul – Sursa Google News

Related posts

Spania rupe rândurile: Negocieri cu Putin

admin

Casa Nicolae: 𝗗𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆, 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮̆-𝗻𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗷𝘂𝗻𝗴𝗲𝗺 𝗹𝗮 𝗰𝗲𝗶 𝗰𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗲!

admin

𝐅𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭: 𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚̆-𝐧𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐦𝐢𝐬𝐢𝐮𝐧𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐢 𝐝𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞!

admin

Leave a Comment