28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
Internațional

Eu îi fac să sângereze pe duşmani


Liderul grupului de mercenari Wagner, Evgheni Prigojin, a răspuns duminică la comparaţiile dintre el şi Rasputin, care l-a tratat pe fiul ultimului ţar de hemofilie, spunând că treaba lui nu este să stopeze sângerarea, ci să verse sângele inamicilor Rusiei, informează Reuters.

Ziarul Financial Times a scris în weekend despre influenţă din ce în ce mai mare a lui Prigojin asupra Kremlinului, comparând-o cu cea a călugărului ortodox Grigori Rasputin, care avea o influenţă considerabilă asupra soţiei ultimului ţar al Rusiei, Nicolae al II-lea.

„Nu sunt foarte familiarizat cu povestea lui Rasputin, dar, din câte ştiu, o calitate importantă a lui Rasputin a fost că a oprit fluxul de sânge al tânărului prinţ cu incantaţii”, conform serviciului de presă al lui Prigojin, care l-a citat cu referire la articolul apărut în Financial Times.

„Din păcate, eu nu opresc fluxul de…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

300 de palestinieni eliberați în schimbul a 100 de răpiți

admin

Premierul israelian susține că Hamas trebuie să fie eliminat pentru a obține pacea în regiunea Israel – Hamas

admin

Ucraina este „într-o poziţie bună” pentru o contraofensivă / Submarinele ruseşti sunt mai active în Atlantic / Peste 10.000 de civili ucraineni au fost ucişi de la începutul războiului / Moscova pune la cale o organizaţie ştiinţifică fictivă

admin

Leave a Comment