10 C
Suceava
februarie 26, 2024
National

Dumitru Dragomir a dezvăluit cel mai bun jucător din România


Dumitru Dragomir a ținut să îl elogieze din nou pe Octavian Popescu, fotbalistul celor de la FCSB.

Gigi Becali tresaltă de fericire! Dumitru Dragomir a dezvăluit cel mai bun jucător din România: „E singurul fotbalist cu minte”

2 goluri și 6 pase decisive a reușit fotbalistul în vârstă de 20 de ani pentru vicecampioana României în acest sezon, iar fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a ținut să îi laude creativitatea.

Mai mult, „Oracolul din Bălcești” nu s-a ferit să îl numească pe Octavian Popescu „cel mai bun jucător din România” pentru modul în care își asumă deciziile din meciurile importante ale celor de la FCSB.

„Octavian Popescu de la Steaua (n.r. FCSB), pe care foarte mulți specialiști, cu ghilimelele de rigoare, îl consideră că ba că nu joacă, ba că… păi, băi, e singurul fotbalist cu minte, care își asumă pase.

Adică greșește 4-5 pase, dar o dă pe ultima…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

EXCLUSIV România vrea să ceară UE prelungirea cu doi ani a termenului-limită pentru programul de investiții în energie RepowerEU. Care sunt cele patru mari proiecte ce vor primi 1,3 miliarde euro

admin

Radio România la 95 ani.

admin

Ruptură de cutumă şi de trecutul rusesc! România nu va organizează ceremonii pe 9 mai de Ziua Victoriei / Proiect de lege pentru a marca Ziua Victoriei pe 8 mai

admin

Leave a Comment