10 C
Suceava
februarie 27, 2024
Monden

Horoscop 28 ianuarie 2023. Lista nativilor care își vor recăpăta echilibrul și vor avea parte de schimbăriHoroscop sâmbătă, 28 ianuarie 2023. Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de astăzi.

Berbec

Prețuiești confortul, stabilitatea și nevoia de a avea la dispoziție resursele necesare pentru a-ți îndeplini poftele sau dorințele. Însă ziua de astăzi nu va fi cea mai stabilă din cauza unor evenimente neașteptate care te vor scoate din rutina zilnică. Gestionează prudent planul financiar dar încearcă să gândești în afara cutiei.

Taur

Astăzi ai toate șansele să-l suprinzi pe celălalt cu nonconformisul atitudinii tale dar și cu modul direct în care poți respinge autoritatea cuiva, mai ales dacă o…Cancan

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Vedetele de la Survivor care au refuzat să participe la finală. Nu vor mai fi văzute miercuri în Republica Dominicană

admin

Pentru că partenera este însărcinată, Neymar a acționat infidel la o petrecere! Ce s-a întâmplat. „Sunt preocupat doar de fiica mea”

admin

Dorian Popa a capitulat! Cu lacrimi în ochi cântărețul a discutat despre evenimentele din viața sa după despărțirea de Claudia Iosif: „Mă frământă”

admin

Leave a Comment