28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

România ar putea fi ținută la ușa Schengen până la sfârșitul lui 2024 – Evenimentul Zilei


Aşa cum se știe deja, partidul lui Karl Nehammer a pierdut majoritatea absolută din Austria Inferioară, fieful formațiunii și landul cel mai mare din Austria ca suprafață și al doilea ca populație. OVP a primit sub 40%, din voturi si sunt urmați de extremiștii de dreapta FPO.

Partidul Libertății a fost votat de un sfert dintre alegătorii care au participat la scrutin. Rezultatele sunt cu atât mai îngrijorătoare pentru partidul cancelarului austriac cu cât Austria Inferioară dă tonul în alegerile naționale, care urmează în toamna anului viitor.

Analist austriac: „Mă aștept ca România să fie blocată la ușa Schengen până în 2024”

Christoph Haselmayer, directorul general al Institutului pentru Cercetarea Opiniei Publice și Analiza Datelor din Austria a declarat: „Mă aștept ca România să fie blocată la ușa Schengen până în 2024”

Şi continuă: „După alegerile din Austria Inferioară, cea mai puternică regiune de la noi…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Situație îngrijorătoare în București: Individ imobilizat, adus în siguranță de către forțele de ordine din locuința afectată de incendiu

admin

‘Pentru anul 2024 nu se va mai lua în considerare nicio altă taxă sau impozit

admin

Statul român ar pregăti, pe ascuns, reintroducerea armatei obligatorii

admin

Leave a Comment