7.6 C
Suceava
aprilie 22, 2024
National

Stomatologii, cei mai săraci medici din România. Câștiguri cu puțin peste 3000 de lei lunar, potrivit declarațiilor depuse la ANAF


Stomatologii, cei mai săraci medici din România. Câștiguri cu puțin peste 3000 de lei lunar, potrivit declarațiilor depuse la ANAF

Medicii stomatologi declară venituri foarte mici, în medie venitul anunțat de aceștia pentru impozitare fiind de numai 2.581 de lei pe lună, arată datele analizate de Profit.ro.

Mai mult, 76% au declarat la nivelul anului 2021, cel mai recent pentru care autoritățile dispun de date, venituri anuale sub nivelul a 12 salarii minime brute (27.600 lei).


Elit - Gustul Desăvârșit

Aceste date sunt cele care au stat la baza deciziei ANAF de la finalul anului trecut de a extinde și la nivelul cabinetelor medicilor stomatologi campania de informare pe care a derulat-o în rândul profesorilor pentru veniturile din meditații.

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a declarat pentru Profit.ro că acestea sunt datele care stau la baza deciziei de a extinde campania de informare și în acest domeniu.

„Conform datelor de la nivelul Agenției…Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

„Când am luat-o de la service nu mi-au spus nimic”

admin

12 acceleratoare din România pentru fondatorii de startup-uri

admin

Ciolacu insistă pentru taxarea bogăției: Cred cu tărie că în România este nevoie de o taxă de solidaritate

admin

Leave a Comment