10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Campanii Umanitare

Valentina Petre are nevoie de noi! Vali de la machiaj, așa cum o știu colegii din TV, suferă de o boală necruțătoare. Ajut-o să rămână lângă copiii ei!


Valentina Petre are nevoie de noi! Vali de la machiaj, așa cum o știu colegii din TV, suferă de o boală necruțătoare. Ajut-o să rămână lângă copilul ei!

Valentina Petre sau Vali de la machiaj, așa cum o știu colegii din TV, deoborda de energie și își făcea colegii să zâmbească mereu. Însă, o boală cumplită a lovit-o, chiar după ce și-a împlinit visul de a deveni mamă pentru a doua oară! La numai doi ani și jumătate de când a născut copilul mai mic, Valentina Petre a fost diagnosticată cu o formă de cancer de col uterin.

”Am aflat că soția mea suferă de o boală atât de gravă în urma unui RMN făcut la urgență, pentru că avea dureri insuportabile în zona sacrală a articulației șoldului stâng. Când am aflat diagnosticul am încremenit la propriu. Nu am știut cum să reacționez. A fost o perioadă extrem de grea pentru toată familia. Nu puteam să acceptăm ceea ce ni se întâmplă”, a povestit Alexandru, soțul Valentinei.

Carmen Brumă: ”Vali e genul de om care ți se lipește de suflet”

Valentina Petre are 43 de ani și de șase luni trăiește o dramă. Investigații, dureri, drumuri, spitale, sute de ore departe de cei doi copii ai ei: Adriana și Vladimir.

Vali este un make-up artist cu mâini magice. De-a lungul a peste 10 ani de televiziune a adus zâmbete pe mii de chipuri, a șters mii de supărări și a ascuns tot atâtea imperfecțiuni. Oamenii din spatele camerelor rămân anonimi publicului…

Citeste tot articolul – Sursa Google News

Related posts

Facebook

admin

ARE NEVOIE URGENT DE 15000 DE EURO!! DONEAZĂ TE ROG!! ORICE SUMĂ CONTEAZĂ!! VALENTINA PETRE

admin

Fosta jurnalistă găzduiește peste 50 de bătrâni și oameni fără adăpost într-o fosta vilă de protocol a lui Nicolae Ceausescu.

admin

Leave a Comment