10 C
Suceava
februarie 27, 2024
Monden

„Caut doamnă sau domnișoară pentru…” Ireal ce a scris un ieșean în formularul cu reclamații din supermarket


Viața de unul singur nu este neapărat roz, iar asta pare să o știe foarte bine și un bărbat din Iași. Acesta a hotărât că are nevoie de o parteneră, așa că nu pierde nicio ocazie pentru a o găsi. Că e vorba de avizierul pentru formularele de reclamații dintr-un supermarket sau de rubrica de matrimoniale, bărbatul nu pierde timpul.

Clienții dintr-un supermarket din Iași au rămas fără cuvinte și au avut o criză de râs după ce au văzut mesajul unui bărbat dintr-un formular de reclamații. Cum spuneam, acesta își caută parteneră și face orice să o găsească. Chiar și-a scris năzuințele și…Cancan

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Cum se desfășurau Sărbătorile Pascale în familia lui Nicolae Ceaușescu. Ce le cerea politiciana comunistă angajaților

admin

Ana Morodan l-a pus la punct pe noul ei șofer. Contesa digitală a vrut să-i dea o lecție angajatului său: „Atât îți trebuie!”

admin

Momente de panică pentru Mira și Levi Elekes! Cântăreața și iubitul ei s-au trezit cu hoții în propria curte: „Vă avertizez”

admin

Leave a Comment