28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Este un stabilizator al economiei


Gerke Witteveen, vicepreședintele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România, a vorbit despre beneficiile pe care sistemul de asigurări le aduce Produsului Intern Brut al României:

„Asigurările ajută oameni în fiecare zi, fie că vorbim de evenimente nefericite, fie când vorbim de evenimente fericite. A doua dimensiune e reprezentată de societate, iar dacă apare o criză, un sistem de asigurare micșorează valul. Când oamenii nu au bani, societatea întâmpină o perioadă mai grea și asiguratorii ajută mai mult. Sistemul de asigurări este un stabilizator al economiei.

Al treilea palier este legat de ce aduce sistemul de asigurări economiei. Acesta aduce trei miliarde de lei la PIB-ul României. Este vorba de un sector în care lucrează 18.000 de oameni și cu un mare potențial de creștere. Trebuie să se insiste zi de zi, la fiecare om, despre utilitatea asigurărilor în viețile oamenilor“, a spus la DC News, la conferința „Asigurările de viață: Stimul pentru economie, sprijin pentru consumatori pe timp de criză“, Gerke Witteveen, vicepreședintele Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România.

Puncte preluare anunturi  „Evenimentul Regional al Moldovei”  in Iasi

<>

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Teribilul incident cu 3 mașini și un microbuz: Planul Roșu a fost activat

admin

12 state, inclusiv România, solicită crearea în cadrul UE a unei coaliții pentru reactoare modulare mici

admin

Baciu, în SUA: România a devenit un furnizor de soluții de securitate digitală. În Europa, un atac cibernetic are loc la fiecare 44 de secunde

admin

Leave a Comment