28.4 C
Suceava
iulie 20, 2024
National

Celia vrea să renunțe definitiv la România. Artista își dorește să se stabilească în Australia, împreună cu familia: „În viață trebuie să faci și sacrificii”In articol:


Celia este o artistă extrem de îndrăgită în țara noastră. De ceva timp însă, aceasta a ales să petreacă mai mult timp peste hotare, mai exact în Australia.

Solista și familia ei s-au îndrăgostit pur și simplu de meleagurile însorite, astfel că își doresc să se stabilească definitiv acolo.

Celia

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Celia a dat vestea cea mare, la trei luni de când a devenit mamă pentru a doua oară: „Un nou membru al familiei”

Citeste si: „La Multi ani, Iubita Mea ❤️❤️❤️”. Mesajul postat de Laurențiu Reghecampf cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, Corina Caciuc- kanald.ro

Citeste si: Cutremurul din Gorj a avut intensitate peste 7 în zona epicentrală și a fost urmat de 161 de replici- stirileprotv.ro

Celia e conștientă că mutarea nu va fi ușoară, însă crede că merită sacrificiul

Artista și soțul ei locuiesc de câțiva ani în Australia, însă vedeta nu a renunțat complet la țara sa natală. În viitor însă, acest lucru s-ar putea schimba, pentru că solista și familia ei își doresc să se mute peste hotare definitiv.

Cântăreața spune că mutarea reprezintă un adevărat sacrificiu, de aceea nu știe exact când va avea loc acest pas, însă este dispusă să îl facă atât pentru ea, cât și

pentru copiii ei, cărora le place extrem de mult Australia și locurile unice de acolo. 

„Australia este o locație foarte frumoasă pentru copii. Nu doar pentru copii, ci și pentru cei mici și cei mari. Este frumos acum, mai frumos de atât nu se poate, pentru că este cald. În România este frig, mie nu îmi place frigul, noi o să ne întoarcem în România într-o săptămână, deci am venit oarecum în vacanță momentan. A fost doar o vacanță.

Nu știu exact cum o să facem mutarea în viitor și când mai exact. Avem planul de a ne stabili la un moment dat aici, dar nu știu când exact. Copiii sunt înnebuniți! Copiilor le place foarte mult, mai ales lui Angelo, care este fascinat de Australia. Acum este mare și înțelege mai bine totul, înțelege altfel totul(…) Va fi foarte greu pentru mine, datorită familiei mele de acolo. Nu o să fie ușor, dar vezi tu, în viață trebuie să faci și sacrificii”, a spus Celia, la un post de televiziune.

Îndrăgita artistă vrea să înceapă o viață nouă, la mii de kilometri de țara noastră.

[Sursa foto: Facebook ]

Citește și: Celia, în culmea fericirii! Vedeta este însărcinată cu al doilea copilCitește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Marcel Ciolacu, referitor la Boloș: 'S-a chinuit să mă înlocuiască și să devină un fel de influență malefică'

admin

Tocmai am primit un mesaj foarte puternic – Capital

admin

Dianei Șoșoacă i s-ar fi făcut rău după ce a provocat o confruntare cu jandarmi

admin

Leave a Comment