10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Internațional

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 359. Zelenski cere Occidentului mai multe arme / Bombardamentele ruseşti devastează localităţile ucrainene. Rusia speră să cucerească Bahmut până în aprilieUPDATE 18:00 Putin îl primeşte pe omologul belarus pentru discuţii la Moscova

Preşedintele rus Vladimir Putin îl primeşte astăzi la Moscova pe omologul său bielorus, Aleksandr Lukaşenko, pentru discuţii, în timp ce liderii occidentali se reunesc la Conferinţa de Securitate de la Munchen.

Agenţia de ştiri rusă TASS a raportat că cei doi vor discuta despre cooperarea militară şi probleme de securitate în timpul întâlnirii.

Rusia şi Belarus sunt aliaţi apropiaţi, iar Moscova a folosit teritoriul bielorus ca rampă de lansare pentru invazia totală în Ucraina în februarie anul trecut.

UPDATE 17:30 Rusia afirmă că jurnaliştii occidentali „nepoliticoşi” nu vor fi toleraţi

Ministerul de Externe al Rusiei a avertizat jurnaliştii occidentali că, dacă se comportă neprofesional şi tratează Rusia sau poporul său într-un mod nepoliticos, nu vor fi toleraţi.

Purtătoarea de cuvânt a ministerului, Maria Zakharova, a declarat că atunci când corespondenţii…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

UE a ajuns la o înţelegere cu ţările care au blocat grâul ucrainean. Câţi bani va primi România

admin

Rusia nu are suficiente trupe în Transnistria pentru a deschide un nou front

admin

Bogdan Aurescu va reprezenta România la ediţia din 2023 a Forumului Economic Mondial de la Davos

admin

Leave a Comment