14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

nu poţi pune toată ouăle într-un singur coşGigantul rus al gazelor Gazprom ia în considerare intrarea pe noi pieţe, după ce Uniunea Europeană şi-a redus dependenţa de Rusia, şi intenţionează să dezvolte noi proiecte în viitorul apropiat, în special în Asia.

Planurile au fost dezvăluite de CEO-ul grupului, Alexei Miller. „În ceea ce priveşte diversificarea rutelor, acesta este întotdeauna un lucru util, nu poţi pune toate ouăle într-un singur coş. Bineînţeles că ne gândim la noi pieţe, avem multe resurse şi de mulţi, mulţi ani”, a spus. Miller la postul public Rossiya-1.

Numărul 1 al Gazprom a explicat că gigantul de gaze va începe să construiască noi proiecte majore de construcţie de conducte, în viitorul apropiat.

„Suntem cu toţii conştienţi că piaţa asiatică este în prezent cea mai dinamică din lume. Volumele de consum sunt în creştere şi vedem perspective excelente pentru gazul rusesc pe această piaţă”, a subliniat el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei,…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

mama le-a spus copiilor să o părăsească, pentru a putea supravieţui

admin

Surpriză în primul tur al alegerilor prezidenţiale din Cipru. Fostul ministru de externe a preluat conducerea

admin

Conflictul din Ucraina, ziua 651. Ucraina se află în pericol să-și piardă lupta cu Rusia dacă nu va primi sprijin militar suplimentar din partea SUA

admin

Leave a Comment