9 C
Suceava
aprilie 22, 2024
National

Din Judet – Alba Iulia: RomânIA tradițională – Dragobetele vine cu o lansare de carte, dragoste, muzică și poezie


 132 Vizualizări

Vineri, 24 februarie 2023, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vă invită să sărbătoriți dragostea printr-o incursiune în trecutul nostru, plin de obiceiuri și tradiții, redescoperind Dragobetele.

Astfel, începând cu ora 17.00, la sediul Centrului de resurse „Academia Doamnelor” din Alba Iulia, sunteți așteptați să luați parte la un eveniment cultural pus la cale prin proiectul RomânIA tradițională, în cadrul căruia va avea loc lansarea volumului „Poezii. Din țara copilăriei”, scris de Daniela Turlea.

Vă așteptăm cu răvașe de dragoste, informații despre sărbătoritul zilei, Dragobetele zis și Năvalnic, o expoziție de carte tematică precum și un moment artistic, oferit de elevii Liceului de Artă „Regina Maria” din Alba Iulia, coordonați de prof. Teodora Zărnescu-Craiu.

Evenimentul de vineri este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Asociația Transilvania Business Woman, Centrul de resurse „Academia Doamnelor”- Compartiment al Primăriei Municipiului Alba Iulia, editura Ecou Transilvan și Liceul de Artă „Regina Maria” Alba Iulia.

Biblioteca Județeană Alba

Agentie publicitate Service camioaneCitește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Noi termene pentru depunerea proiectelor în cadrul Programului Interreg NEXT România-Republica Moldova

admin

Peștera cunoscută sub numele de Peștera Polovragi, din Gorj, a stârnit un interes deosebit, fiind vizitată de peste 70.000 de persoane anul trecut

admin

Verdict recent al procurorilor în cazul faimosului medic chirurg Marian Gașpar, prins în timp ce primea mită

admin

Leave a Comment