10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Monden

Cât de sănătos este laptele din comerț? Cum alegem, de fapt, laptele pe care îl cumpărăm și la ce trebuie să fim atenți atunci când citim eticheteleLaptele este unul dintre cele mai consumate alimente, însă puțini sunt cei care citesc etichetele sticlelor înainte de a le cumpăra. 

Există un lucru căruia românii nu îi acordă importanță atunci când cumpără un anumit tip de lapte. Președintele Asociației Pro Consumatori (APC), conf. univ. dr. Costel Stanciu îi învață pe oameni cum să aleagă tipul corect de lapte, pentru a nu le fi pusă în pericol sănătatea. (CITEȘTE ȘI: MEDICUL CONSTANTIN DUMITRU DULCAN DEZVĂLUIE CUM PUTEM SĂ NE SCHIMBĂM VIAȚA CU PUTEREA GÂNDURILOR: „POȚI SĂ-ȚI VINDECI BOALA”)

Cum să alegem corect laptele pe care…Cancan

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținut nici drepturi asupra conținutului. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: botosaniexpres@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Localul lui Pescobar, Taverna Racilor din parcul Herăstrău, amenințat cu demolarea! Clotilde Armand l-a inclus pe ”lista neagră”

admin

Povestea emoționantă a celor trei frați din Filiași. ”A vrut să își ajute mama să mai facă un ciubuc”

admin

Cel mai nou „transfer” de la „câini” vine la EXCLUSIV DINAMO! Directorul de social media și comunicare, în platou, alături de Cătălin Mureșanu, miercuri, 23 august, de la ora 21.00

admin

Leave a Comment