7.6 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Internațional

Volodimir Zelenski este încrezător în victorie, dacă va primi la timp armament din Occident„Sunt convins că va fi o victorie. Victoria este inevitabilă, prin condiţia ca partenerii occidentali să se ţină de cuvânt şi să respecte termenele” în privinţa asistenţei militare promise, a declarat Volodimir Zelenski, potrivit cotidianului Le Monde.

„Eu vreau cu adevărat victoria anul acesta. Avem tot ce ne trebuie, motivaţie, certitudine, prieteni, diplomaţie”, a afirmat Volodimir Zelenski.

La începutul conferinţei de presă organizate la un an de când Rusia a lansat invazia militară în Ucraina, Zelenski a cerut păstrarea unui moment de reculegere.

Referindu-se la iniţiativa de pace prezentată de China, Zelenski a reafirmat disponibilitatea de a avea contacte cu Beijingul. „Cred că ar fi corect să ne gândim că dacă sunt idei în sensul respectării legislaţiei internaţionale, a integrităţii teritoriale şi anumitor probleme de securitate, cred că trebuie să colaborăm cu China pe această temă”, a subliniat Zelenski, potrivit postului de televiziune CNN.Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Ucraina a interceptat duminică dimineața un avion de producție rusesc, 12 vehicule aeriene fără pilot și o rachetă Kh-59

admin

Atac armat în Germania. Mai multe persoane au fost ucise şi peste 15 rănite într-un atac armat în Hamburg

admin

Acuzațiile de agresiune sexuală asupra unei adolescente aduse lui Warren Beatty, respinse în instanță

admin

Leave a Comment