10 C
Suceava
februarie 26, 2024
Internațional

Putin este prea încrezător că poate măcina UcrainaBurns, într-un interviu televizat, a declarat că şeful serviciilor de informaţii ruseşti a afişat, în cadrul întâlnirii lor din noiembrie, „un sentiment de îngâmfare şi aroganţă” care reflectă convingerile lui Putin „că poate face ca timpul să lucreze pentru el, că el crede că îi poate măcina pe ucraineni, că îi poate obosi pe aliaţii noştri europeni, că oboseala politică se va instala în cele din urmă”.

Burns a declarat că îl consideră pe Putin „destul de hotărât” să continue războiul, în ciuda victimelor, a deficienţelor tactice şi a pagubelor economice, scrie CNBC.

„Cred că Putin este, în acest moment, cu totul prea încrezător în capacitatea lui … de a uza de Ucraina”, a declarat Burns la emisiunea „Face the Nation” de la CBS, într-un interviu difuzat duminică. Burns a spus că „la un moment dat, va trebui să se confrunte şi cu costuri din ce în ce mai mari, în sicrie care se întorc acasă, în unele dintre cele mai sărace părţi ale…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Rolls-Royce ar putea organiza o serie masivă de disponibilizări

admin

Marocul a pus sub acuzare liderul clubului de fotbal Wydad în urma unei investigații referitoare la substanțe interzise

admin

Militarii ucraineni cer mai multe tancuri occidentale

admin

Leave a Comment