4.8 C
Suceava
martie 2, 2024
Campanii Umanitare

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani: Sprijină programele noastre prin donatii!


Cu ajutorul dumneavoastră, vom reuși să le oferim copiilor și tinerilor cu autism din Judetul Botosani o șansă la normalitate.

Asociația Părinților Copiilor cu Autism din Județul Botoșani asigură anual în mod gratuit, pentru 33 de copii cu autism, accesul la un peste 3800 ore de terapie de recuperare, individuală și peste 100 ore de terapie de grup în comunitate. Terapia este necesară și benefică pentru a crește în mod semnificativ șansele de a se dezvolta, de a comunica și de integrare în comunitate.

Suntem convinși că intervenția terapeutică timpurie și complexă este critică pentru recuperarea lor, dar și asigurarea ei în mod constant și pe termen lung. De aceea, pentru a le oferi șansa reală de a se dezvolta la potențialul lor maxim, percepem acest efort ca pe o luptă cu timpul, dar și ca pe o oportunitate în depășirea limitelor pe care autismul ni le relevă în fiecare zi. Cele mai frumoase reușite le măsurăm cu fiecare zâmbet de copil!, iar fiecare reușită se datorează vouă, prietenii copiilor cu autism!

Doneaza: https://autismbotosani.ro/donations/sprijina-programele-noastre-prin-donatii-2/

Related posts

Donează sau dăruiește-ți ziua de naștere pentru Ionuț Georgescu!

admin

Controalele au ajuns și la fosta jurnalista Tudose Ivan Ionela care de 10 ani se îngrijește de persoanele aflate în dificultate de pe raza municipiului Botoșani.

admin

„Salvatorul inimilor” de la Botosani, cetatean de onoare cu ajutor de 7,9 milioane de euro acordat semenilor – GALERIE FOTO

admin

Leave a Comment