4.8 C
Suceava
martie 2, 2024
Internațional

Mark Milley, şeful Statului Major Interarme din SUA, a efectuat o vizită neanunţată în Siria


Generalul Mark Milley, şeful Statului Major Interarme din SUA, a efectuat o vizită neanunţată în Siria, unde a reafirmat importanţa menţinerii prezenţei militare americane în eforturile de contracarare a terorismului şi de protejare a naţiunilor aliate, conform publicaţiei The Hill.

Generalul Mark Milley a vizitat o bază militară din nord-estul Siriei, unde s-a întâlnit cu membri ai armatei americane şi a discutat despre eforturile Statelor Unite de evitare a reactivării reţelei teroriste Stat Islamic.

Mark Milley a afirmat că prezenţa americană în Siria, care include în acest moment 900 de militari, are legătură directă cu securitatea Statelor Unite şi a naţiunilor aliate.

Întrebat de jurnalişti dacă este necesară prezenţa militară a Statelor Unite în Siria, Mark Milley a răspuns, potrivit agenţiei Reuters: „Dacă vă gândiţi că acest lucru este important pentru securitate, răspunsul este afirmativ”.Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Cetăţean israelian, împuşcat mortal în Cisiordania

admin

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, anul 2, ziua 86. Zelensky, vizită în Japonia / Putin a pierdut 202.430 de soldaţi / Ruşii bombardează Mariupol. Ucrainenii acivează apărarea anti-aeriană

admin

Şeful Consiliului European doreşte ca UE să accepte noi membri până în 2030

admin

Leave a Comment