4.8 C
Suceava
martie 2, 2024
Internațional

Rusia va suporta consecinţele dacă va muta arme nucleare în Belarus / Belgia oferă sprijin pentru refacerea infrastructurii energetice a Ucrainei / Ruşii au pierdut peste 170.000 de militari, dintre care 610 doar în ultima ziUPDATE 23:00 Belgia oferă sprijin pentru refacerea infrastructurii energetice a Ucrainei 

 

Ucraina a primit 36 de tone de echipamente din Belgia pentru a-şi reface infrastructura energetică, a anunţat Ministerul Energiei, luni.

 

Ministrul Energiei, Herman Halushchenko, i-a mulţumit la Bruxelles omologului său belgian Tina Van der Straten pentru ajutorul umanitar acordat Ucrainei.

 

„Partenerii noştri europeni înţeleg importanţa pregătirii Ucrainei pentru perioada de toamnă-iarnă şi ajută Ucraina cu echipamente şi combustibil”, a declarat ministrul, conform Kyiv Independent.

 

De la jumătatea lunii octombrie 2022, Rusia a atacat infrastructura energetică a Ucrainei cu rachete şi drone, ceea ce a dus la pene de curent frecvente şi extinse pe durata întregii ierni.

 

Însă, începând cu martie 2023, reţeaua de electricitate a Ucrainei se află într-o stare de funcţionare stabilă în toate regiunile.

 

UPDATE 22:00 Un voluntar polonez, identificat doar ca Marek, a murit…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Îmi place să fac dragoste cu bărbaţi, dar în imaginaţie

admin

Suspendarea preşedinţiei ungare a UE nu ar fi o sancţiune, ci o măsură de precauţie

admin

Uniunea Europeană va solicita o „întrerupere umanitară” în conflictul dintre Israel și Hamas

admin

Leave a Comment