9 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Internațional

Franţa interzice trotinetele electrice pentru copiii cu vârsta de până la 14 aniCu această măsură, guvernul speră să reducă neplăcerile cauzate de acest mod de transport, care a devenit foarte popular în scurt timp, dar stârneşte şi rezistenţă.

 

Numărul deceselor şi rănilor grave din cauza accidentelor cu scuterele electrice a explodat. „Haosul” chiriilor în regim self-catering provoacă şi tensiune, mai ales în capitala Franţei, Paris. Duminică va avea loc un referendum care ar putea duce la interzicerea completă.

 

Guvernul francez încearcă să realizeze „reconciliere”. Trotinetele electrice ar putea fi o oportunitate dacă sunt amenajate corespunzător, potrivit ministrului Transporturilor. Creşterea limitei de vârstă de la 12 la 14 ani ar trebui să contribuie la acest lucru. De acum încolo, trotinetele trebuie să aibă şi lumini de frână şi semnalizatoare.

 

Reglementările pentru scutere electrice sunt, de asemenea, înăsprite treptat în afara Franţei, cum ar fi la Roma, Lisabona, Stockholm şi Oslo. Acum sunt interzise în Barcelona şi Montreal, de…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Ucraina urmează să vândă toate cerealele din recolta din 2023

admin

dacă Statele Unite și Uniunea Europeană continuă în acest mod, Putin va obține victoria în război

admin

Confruntarea dintre Israel și Hamas. Forțele armate israeliene cer evacuarea celor mai mari clinici din Gaza. Cadrele medicale refuză să părăsească pacienții de la Al-Shifa

admin

Leave a Comment