7.6 C
Suceava
aprilie 22, 2024
Internațional

Ron DeSantis l-ar devansa pe Joe Biden, dar situaţia electorală rămâne incertăPreşedintele Biden, membru al Partidului Democrat, este creditat cu un avans de 2% (48% faţă de 46%) în cazul în care va candida împotriva lui Donald Trump, politician republican, în scrutinul prezidenţial din 2024, potrivit unui sondaj efectuat de Universitatea Quinnipiac şi citat de agenţia Bloomberg.

În schimb, Biden ar fi devansat la aceeaşi diferenţă (2%) de Ron DeSantis. Guvernatorul statului Florida nu a anunţat deocamdată dacă se va înscrie în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024.

Diferenţa în preferinţele electorale provine din faptul că alegătorii independenţi tind să îl prefere pe Ron DeSantis. Datele sondajului reflectă situaţia din acest moment, înaintea stabilirii candidatului Partidului Republican. Donald Trump rămâne favorit, cu un avans de 47% la 33%, în eventuala cursă cu Ron DeSantis pentru desemnarea candidatului republican, conform sondajului.

Dar, în contextul în care Donald…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Ucraina și Polonia să redeschidă luni un punct de frontieră pentru camioane fără marfă

admin

Conflictul dintre Israel și Hamas. Pakistanul a atacat Iranul: 9 persoane decedate / Netanyahu respinge propunerea de acord cu Riadul făcută de SUA / Directorul Al-Quds de la postul de televiziune al Hamas a încetat din viață

admin

Unități militare ucrainene se pregătesc în Polonia pentru conflictul de iarnă cu cetățenii ruși

admin

Leave a Comment