14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

în spital a mâncat pizza şi a botezat un băiatPurtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, într-una din actualizări, a mai spus că Papa Francisc va fi în Piaţa Sfântul Petru pentru slujba din Duminica Floriilor, la începutul Săptămânii Sfinte, deşi nu a spus dacă Suveranul Pontif va rosti omilia în timpul slujbei deosebit de lungi.

„Echipa medicală care îl urmăreşte pe Sanctitatea Sa Papa Francisc, după ce a evaluat rezultatul testelor efectuate astăzi şi recuperarea clinică favorabilă, a confirmat externarea sâmbătă”, a declarat Bruni într-o declaraţie scrisă vineri seară.

Francisc, în vârstă de 86 de ani, a fost spitalizat miercuri la Policlinica Gemelli, unde medicii au declarat că Suveranul Pontif primea antibiotice pe cale intravenoasă pentru a-şi trata bronşita.

Calificând recuperarea medicală a Suveranului Pontif ca fiind „normală”, Bruni a declarat că joi seara, „Papa Francisc a luat cina, mâncând o pizza, împreună cu toţi cei care îl asistă în aceste zile de…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Magnatul Alexeï Kouzmitchev, un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost capturat în Franța. În reședința sa luxoasă din Saint-Tropez au fost descoperite pachete cu bani

admin

De ce statele europene preferă refugiaţii ucraineni. Cum îşi aduc aportul în ţările gazdă

admin

Aproape 900 de tone de acumulatori cu litiu au fost afectați de un incendiu la o unitate de reciclare din Franţa

admin

Leave a Comment