14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

Unii politicieni republicani cred că Trump poate profita de inculpare, dar situaţia este incertăInculparea nu îl împiedică pe Donald Trump să candideze în scrutinul prezidenţial din 2024. Chiar dacă situaţia juridică a lui Trump rămâne incertă, mulţi republicani cred că inculparea îi va consolida baza electorală conservatoare şi ar putea complica eforturile contracandidaţilor în cursa internă pentru desemnarea candidatului Partidului Republican în alegerile prezidenţiale.

„Decizia i-ar putea îndepărta de Trump pe alegătorii republicani tradiţionali, dar îi va consolida poziţia în rândul alegătorilor care susţin mişcarea «Să Facem America Măreaţă din Nou», iar contracandidaţii vor avea o sarcină mai dificilă. Trump va profita de această situaţie. Va primi finanţare suplimentară şi atenţie gratuită din partea presei”, afirmă Dan Eberhart, un donator republican.

John Feehery, specialist în strategii politice al Partidului Republican, l-a criticat dur pe procurorul din Manhattan, Alvin Bragg. „Brag este o glumă. A făcut un lucru stupid. (…)…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Conflictul dintre Israel și Hamas. Rebelii palestinieni susțin că vor urma orice instrucțiune de încetare a ostilităților, în condițiile în care forțele armate israeliene vor face la fel.

admin

LIVE TEXT  Războiul din Ucraina, ziua 332. Ruşii bombardează fără oprire / Mai mulţi civili, ucişi / Incendiu la un depozit de petrol din oraşul rusesc izolat Angarsk din Siberia / Biden promite că Ucraina „va primi tot ajutorul de care are nevoie” / Germania nu trimite tancuri de teama ruşilor

admin

Ameninţările lui Prigojin că se retrage din Bahmut, semn al unui „război intern” în Rusia

admin

Leave a Comment