14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

Comisarii pentru reforme şi pentru locuri de muncă vin în vizită, luni şi marţi, în RomâniaComisarul european pentru coeziune şi reforme, Elisa Ferreira, alături de comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, vor efectua, luni şi marţi, o vizită oficială în România, la Bucureşti, Iaşi şi Vaslui, pentru a participa la evenimentul de lansare a Politicii de Coeziune 2021-2027 şi pentru a vedea rezultatele unor proiecte finanţate din fonduri europene.

Luni, la Iaşi, cei doi comisari vor lua parte, alături de Marcel Boloş, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, şi de Marius Budăi, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, la evenimentul de lansare a celor opt programe naţionale ce vor aduce investiţii pentru ocuparea forţei de muncă, infrastructură, educaţie, locuinţe, sănătate şi servicii sociale.

Acesta va fi organizat în incinta Palatului Culturii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

UrmăreșteCitește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Stoltenberg afirmă că Ucraina va deveni membră a NATO. Aderarea se va produce când aliaţii vor fi de acord şi când Kievul va îndeplini condiţiile

admin

FIFA, hotărâre fără precedent. Competiția globală de fotbal din 2030 va avea loc în șase state de pe trei continente

admin

Uniunea Europeană estimează că integrarea Ucrainei ar implica cheltuieli de 186 de miliarde de euro. Numeroase state membre nu ar mai beneficia de fonduri de coeziune

admin

Leave a Comment