14.8 C
Suceava
aprilie 14, 2024
Internațional

Franţa a luat foc, după ce un viceministru a apărut pe coperta PlayboyAnunţul că adjunctul ministrului Marlène Schiappa va fi protagonista următorului număr al revistei Playboy provoacă multe discuţii în Franţa, unde apare într-o fotografie de copertă şi într-un interviu foarte lung – cu alte imagini – pe paginile interioare în care apără libertatea femeilor.

„Cu tot respectul pentru retrograde”, scrie ea pe Twitter, susţinându-şi alegerea. Anunţul a venit de la Le Parisien, dar pentru a răsfoi Playboy va trebui să aşteptăm lansarea la chioşcurile de ziare, pe 8 aprilie.

Schiappa, care este secretar de stat pentru Economie Socială şi Solidară şi care a fost ministru pentru Egalitatea de şanse în primul mandat al lui Emmanuel Macron, apare într-o avanpremieră care circulă larg pe reţelele de socializare, doar cu faţa şi umerii descoperiţi în fotografia care va fi pe coperta, unde este imortalizată „în rochie lungă albă”.

Potrivit unei surse a revistei, în cel puţin una dintre cele patru fotografii care…Citește mai mult – Sursă Mediafax

Related posts

Armata americană a doborât al patrulea balon chinez de spionaj care a violat spaţiul aerian

admin

Trei nave ale AFDJ Galaţi aşteaptă acceptul pentru a face măsurători pe Canalul Bâstroe

admin

Putin s-a dus peste generalii care conduc trupele Rusiei în Ucraina după ce Kievul a revendicat câştiguri în contraofensivă

admin

Leave a Comment